Speelveldfolie

Speelveldfolie is een folie met een statische achterkant. En door die statische achterkant hecht het folie bijna op elke ondergrond. Zo kun je het speelveldfolie bijvoorbeeld perfect gebruiken op een deur, op een muur of op een raam. Op het speelveldfolie kun je op een eenvoudige manier uitleggen wat er tijdens een wedstrijd, of misschien wel tijdens een training, moet gaan gebeuren. Het speelveldfolie van Taktifol is er voor coaches en trainers van de volgende sporten: basketbal, handbal, hockey, rugby, voetbal en volleybal. Op elke speelveldfolie staat standaard een geheel speelveld van de desbetreffende sport gemarkeerd.

25 Speelveldfolies op één rol

Één rol met speelveldfolie bestaat standaard uit 25 speelveldfolies. Per sport verschilt daarbij hoe het speelveldfolie er op de rol uit ziet. Wat wel altijd hetzelfde is bij het speelveldfolie zijn de afmetingen van 80 centimeter bij 60 centimeter per speelveldfolie. Een stuk speelveldfolie is makkelijk van de rol af te scheuren en is daardoor makkelijk, en los van de rol, mee te nemen. Door een stuk speelveldfolie op te vouwen kun je het bijvoorbeeld al in je broekzak mee nemen.

Gratis stiften bij elke rol speelvelfolie

Speelveldfolie kun je bij normaal gebruik meerdere keren gebruiken. Daarvoor dien je op het speelveldfolie wel gebruik te maken van de speciale stiften die zijn ontwikkeld door Taktifol. Die stiften leveren wij helemaal gratis bij elke rol speelveldfolie die je bij ons koopt. Bij elke rol speelveldfolie ontvang je een rode stift en een zwarte stift.

Voordelen speelveldfolie van Taktifol

- Speelveldfolie hecht op bijna elke ondergrond.
- Speelveldfolie is te gebruiken bij verschillende sporten.
- Speelveldfolie is makkelijk mee te nemen.
- Speelveldfolie kun je bij gebruik van de speciale stiften meerdere keren gebruiken.